WELKOM!

Hallo, leuk dat u interesse toont in mijn nagelstudio!

Mijn naam is Mila, 48 jaar jong met één hele grote passie.. u raadt het al, NAGELS

Vanuit mijn woning werk ik inmiddels al jaren met heel veel plezier in mijn knusse succesvolle nagelstudio.

In 2010 heb ik de opleiding “allround nagelstyliste” bij Pika-Nails in Moergestel gevolgd en tevens succesvol afgerond. Sindsdien ben ik bevangen door het zgn. nagelvirus en is alles wat met nagelstyling te maken heeft een ware passie geworden. Ik volg de laatste trends op de voet, bezoek jaarlijks beautybeurzen en neem regelmatig deel aan trainingen om mijn vaardigheden te perfectioneren en eventuele nieuwe technieken te leren.

Naast kwalitatief goede nagels vind ik persoonlijke aandacht voor de klant minstens zo belangrijk. Mijn streven is om u onder het genot van een kopje koffie of thee te laten genieten van een fijn verwen moment voor uzelf, met als eindresultaat mooie verzorgde nagels. Elke behandeling wordt gestart met een zorgvuldige combi manicure en afgesloten met een voedende nagelriemolie en handlotion.

De systemen voor kunstnagels die in de studio worden toegepast zijn Gel & Acrylgel. Er wordt uitsluitend met hoogwaardige EU gecertificeerde merken gewerkt. U kunt kiezen uit een assortiment van méér dan 100 kleuren gelpolish die regelmatig aangevuld wordt met nieuwe trendy kleuren.

Alle gebruikte materialen worden na iedere klant zorgvuldig gedesinfecteerd. Tijdens de behandeling draag ik een mondkapje en handschoenen. Tevens is de nageltafel voorzien van een professioneel afzuigsysteem.

Twijfelt u of een van de behandelingen wat voor u is? Laat dan een gratis proefnagel zetten zodat u eerst kunt ervaren hoe het u bevalt.

Heeft u interesse of vragen? Schroom niet en neem vrijblijvend contact op.

Hopelijk mag ik u binnenkort ontvangen in de studio!

Liefs,

Mila